No en tenen prou. Després d'obtenir tot just fa tres setmanes un merescut ascens a Divisió d'Honor Plata, el Sarrià de Toti Congost lluita ara per fer-se amb el títol de la Copa Catalunya d'handbol. Diu?menge passat, els sarrianencs ja es van desfer de l'OAR Gràcia, i ahir van fer el mateix contra un Bordils que gairebé sempre va anar a remolc.

Amb el 29-28 final, el Sarrià va obtenir la classificació per jugar ?diu?menge vinent al pavelló de Bordils la final de la Copa Catalunya contra el Sant Adrianenc que ahir també es va imposar per la mínima a la Roca. Del partit, poca cosa a explicar. Màxima igualtat durant els primers deu minuts de partit. A partir d'aquest moment, els locals van fer-se amb el domini absolut del joc. Al descans, 15-12 a favor dels de casa. A la represa, la tònica va ser la mateixa. El Bordils ho intentava, però els de Congost no cedien. De fet, a l'equador de la segona part, els locals assolien una màxima renda de set gols (26-19) que ho deixava pràcticament tot sentenciat. De totes maneres el Bordils no es va rendir, i com sol ser habitual amb el seu joc, va saber reaccionar amb les seves principals armes: treball i esforç. Van arribar a l'últim tram de partit amb opcions a victòria, però els de Pau Campos van veure com se'ls feia tard. El Bordils s'haurà de conformar en veure com l'etern rival juga la final a la seva pista i és que Bordils acollirà al llarg de tot el cap de setmana les finals catalanes de totes les categories, en l'any del seu 50è aniversari.