La selecció espanyola de futbol posarà aquesta nit (22.30, TVE-1) punt i final a la seva temporada amb el segon amistós de la gira americana contra Veneçuela. L'objectiu de l'equip de Vicente del Bosque és allargar les bones sensacions que va oferir dissabte en la golejada als EUA (0-4).

En el Gillette Stadium, la campiona del món va oblidar la seva pèssima imatge dels últims amistosos i va atropellar al seu botxí en la Copa Confederacions. El 0-4 va acabar amb molts dels dubtes que envoltaven els de Vicente del Bosque, molt seriosos en partits oficials, però massa relaxats i sense tensió competitiva en els amistosos més recents.

Malgrat l'absència d'alguns jugadors clau, la selecció, liderada per David Silva, va signar un gran partit, sobretot els primers 45 minuts amb els gols de Santi Cazorla (2) i un Álvaro Negredo que va tornar a demostrar que té condicions per lluitar per un lloc.

Avui, davant la "Vinotinto", que s'entregarà el cent per cent per donar una alegria al president Hugo Chávez, el seleccionador espa?nyol farà, previsiblement, moltes rotacions per repartir els minuts després d'una temporada carregada. Així, després que dissabte passat debutés Borja Valero, segurament serà el torn de Manu del Moral, mentre que a la porteria, el blaugrana Víctor Valdés té moltes paperetes per sortir de titular per davant d'Iker Casillas, també suplent als Estats Units.

En la defensa podrien entrar Iraola i Capdevila en els laterals, amb Marchena donant descans a algun dels centrals titulars, i al mig del camp, Xabi Alonso podria ser reservat després de jugar els 90 minuts a Boston i Silva, en canvi, sí podria repetir després de la seva gran actuació. A dalt, Fernando Torres, que es va retrobar amb el gol, i Fernando Llorente, inèdit davant els americans, lluitaran per un lloc contra una Veneçuela que prepara la Copa Amèrica.