L'aler Àlex Mumbrú ha afirmat avui que el Bizkaia Bilbao Basket està per mèrits propis a la final de la lliga ACB sense que ningú li hagi regalat res, imposant-se en rondes anteriors a dos grans equips com són el Power Electronics València i el Reial Madrid.

"Ens hem plantat en la final, ningú ens ha regalat res i hem lluitat molt per això. Ara a veure el que passa", ha declarat Mumbrú en la roda de premsa prèvia a la sèrie final de la competició contra el Regal Barcelona.

Mumbrú ha explicat que a Bilbao estan vivint aquesta final amb "moltes ganes", ja que és la primera per al club biscaí, i arriben a ella en un gran moment de forma, després de "l'eufòria" de superar el Reial Madrid.

El campió del món amb Espanya ha reconegut que el Regal Barça està fet "per guanyar títols i és un gran rival", però ha indicat que tindran possibilitats de donar la sorpresa. "Segur que tindrem les nostres opcions i haurem d'explotar-les", ha dit Mumbrú.

L'aler espanyol també ha indicat que aquests partits no seran com els de la lliga regular, quan el Bilbao va aconseguir imposar-se al Palau Blaugrana per cinc punts de diferència després de forçar una pròrroga.

"No té res a veure la lliga regular amb el 'play-off'. En aquell moment, el Barcelona arribava una mica tocat i molt cansat. Potser no estaven físicament al límit, i al final vam poder guanyar aquí", ha recordat.

Finalment, l'aler ha declinat comparar el cas del Bilbao amb el TDK Manresa de 1998 -que va ser campió-, perquè els manresans es van alçar amb el títol mentre que els bascos tan sols estan a la final.