L'aler del Regal Barcelona Juan Carlos Navarro ha assegurat avui que el principal perill del Bizkaia Bilbao Basket a la final de la Lliga ACB és el gran moment de forma pel qual passa i la seva motivació després d'eliminar a un gran de la competició com el Reial Madrid.

"El perill és com han arribat ells. El tema de la motivació és molt important, i la línia que porten també. Si haguéssim jugat contra el Madrid també seríem favorits, però ens ha tocat el Bilbao. Serà molt difícil, però ho intentarem", ha declarat en roda de premsa Navarro.

L'aler català ha dit que intentaran posar el 2-0 a l'eliminatòria a casa, i per això ha demanat l'ajuda del públic del Palau Blaugrana perquè estigui ple i estrenyi al rival.

"Tothom pensa que som favorits, però si no estem al mateix nivell de motivació que ells se'ns posarà molt complicat", ha argumentat un desconfiat Navarro.

També l'escorta blaugrana ha dit que l'espera fins a la final s'ha fet una mica llarga després d'imposar-se per un contundent 3-0 al Caja Laboral en semifinals, i que serà "important" guanyar el primer partit.

Sobre el Bilbao, ha destacat la mobilitat del joc interior basc -"ens crearà dificultats", ha advertit- i a jugadors com Aaron Jackson, i Àlex Mumbrú, el seu company en la selecció espanyola i al qual ha indicat com "el referent" del conjunt bilbaí.

Per a Navarro serà clau baixar el nivell de joc i percentatges dels bascos i estar atents a tots els aspectes del joc que desenvolupa l'equip de Fotis Katsirakis.