L'alemany Sebastian Vettel (Red Bull) segueix sense trobar rival aquesta temporada. En la sessió de qualificació d'ahir dissabte per al Gran Premi del Canadà, l'alemany va endur-se la seva sisena "pole" en les set carreres que s'han disputat del campionat. El principal rival del de Red Bull va ser, aquesta vegada, Fernando Alonso (Ferrari), que ahir va endur-se la millor posició de l'any, ja que fins ahir no havia passat del quart lloc.

Avui (19.00, TV3 i La Sexta), al darrere d'Alonso arrencarà el seu company d'equip, el brasiler Felipe Massa; fet que demostra el pas endavant que ha fet l'escuderia italiana. El brasiler estarà acompanyat Mark Webber (Red Bull), mentre que el britànic Lewis Hamilton (McLaren) i l'alemany Nico Rosberg (Mercedes GP) partiran des de la cinquena i sisena posició, respectivament.

L'actuació de de Ferrari en la classificació d'ahir va ser la millor de la temporada, amb els seus pilots en segon i tercer lloc, encara que cap dels dos va poder fer front a la superioritat de Vettel i el seu Red Bull. Malgrat això, a causa de les previsions de pluja, la cursa d'avui pot ser imprevisible.

La creu de la qualificació d'ahir va ser per als pilots catalans. Jaume Alguersuari (Toro Rosso) va tenir problemes en una roda i va quedar eliminat a la primera tanda, fet que sposarà que el barceloní surti avui des de la divuitena posició; un lloc més enrere que el seu compatriota Pedro de la Rosa (Sauber), que gairebé sense temps per adaptar-se al cotxe va aconseguir passar a la Q2, però va quedar a l'últim lloc en aquesta segona tanda. A més de Jaume Alguersuari, en la ronda inicial van quedar eliminats els dos monoplaces de l'escuderia Hispània, que partiran des dels llocs 21, en el cas de l'italià Vitantonio Liuzzi, i en el 23, en el de l'indi Narain Karthikeyan.