elx-valladolid

? elx. Jaime, Carpio, Pelegrín, Samuel, Albacar, Mantecón, Generelo, Xumetra, Kike Mateo (David Sánchez, min. 43), Cristóbal (Acciari, min. 64) i Ángel (Bodipo, min. 77). ? valladolid. Javi Jiménez, Barragán, Marc Valiente, Jordi, Peña, Álvaro Rubio, Nafti (Jofre, min. 64), Nauzet (Bacari, min. 74), Óscar, Sisi (Antón, min. 80) i Javi Guerra. A gols: 0-1, Óscar (min. 23). 1-1, Albácar (min. 44). 2-1, Albácar. 3-1, Ángel (min. 57). A Àrbitre: Amoedo Chas. Va amonestar els locals Kike Mateo, Mantecón, Cristóbal, Carpio, Acciari; així com els visitants Nafti, Álvaro Rubio, Marc Valiente, Barragán i Jordi. E ESTADI: Uns 20.000 espectadors a l'estadi Martínez Valero d'Elx en el partit corresponent a la tornada de la semifinal del "play off" d'ascens a 1a.

Veure per creure. Va ser marcar Óscar als 23 minuts i el Valladolid veure la porta de la Primera Divisió molt més a prop. Marcava al Martínez Valero i feia que la remuntada de l'Elx (els elxans ja havien perdut a l'anada per 1-0), es convertís pràcticament en una utopia. Tanmateix, el quadre que dirigeix Bordalás va treure l'orgull i va aprofitar l'efectivitat d'Edu Albácar en els llançaments de falta, així com els regals de la defensa dels castellans, per capgirar el marcador i l'eliminatòria.

El jugador de Sant Jaume d'Enveja va fer pujar l'empat en un xut des de pràcticament 30 metres que va comptar amb la col·laboració del porter Javi Jiménez, fins llavors excel·lent. Només uns minuts després, el mateix Albácar aprofitava una falta inexistent provocada per l'ex del Girona Jordi Xumetra per marcar el segon, un gol pràcticament calcat al primer. Ja a la segona meitat, Ángel culminava una acció que va deixar retratada la defensa del Valladolid, anotant així el definitiu 3-1. L'Elx buscarà l'ascens a Primera aquesta setmana contra el Granada.