reial madrid

Cristiano Ronaldo vol 23,5 milions d'euros a l'any per fitxar pel City

El davanter del Reial Madrid Cristiano Ronaldo hauria demanat un salari anual de 23,5 milions d'euros per fitxar pel Manchester City, segons publicava ahir el rotatiu britànic Sunday Mirror. El diari assegura que el propietari del City estaria disposat a pagar fins a 170 milions d'euros al Reial Madrid per fer efectiu el traspàs, així com també acceptar les exigències salarials del futbolista portuguès.

fc barcelona

Baresi: "El Barça de Guardiola és més complet que el de Cruyff"

L'exdefensa internacional Franco Baresi, líder de l'històric AC Milan d'Arrigo Sacchi, va parlar ahir del Barcelona entrenat per Pep Guardiola i el que dirigia Johan Cruyff, per quedar-se amb el primer: "És diferent. Són dos grans equips, amb grans jugadors, però el de Guardiola és molt més organitzat en tots els sentits, molt més complet".

màlaga

Toulalan i Joaquín són cada cop més a prop de la Costa del Sol

El Màlaga espera tancar durant aquesta setmana els fitxatges del migcampista francès Jeremy Toulalan i del jugador valencianista Joaquín, després d'intensificar les negociacions amb l'Olympique de Lió i el València, respectivament. L'entitat de la Costa del Sol, segons fonts que tenen relació amb les negociacions, ja ha tancat els acords necessaris amb ambdós futbolistes, encara que manca tancar les enteses amb els seus respectius clubs, ja que tant un com l'altre tenen contracte en vigor.

valència

Gamerio, pretès a Mestalla, acaba fitxant pel Paris Saint Germain

El futbolista francès Kevin Gameiro, pretès pel València i amb el que l'acord semblava total i la seva arribada a Mestalla immiment, va tancar ahir la seva incorporació pel Paris Saint Germain per a les properes quatre temporades. Gameiro, una de les promeses del futbol gal, ha estat el segon màxim realitzador de la Ligue 1 durant aquesta temporada, amb 22 gols.

internacional

L'holandès Wesley Sneijder encomana el seu futur a "Déu"

El migcampista de l'Inter de Milà Wesley Sneijder va analitzar ahir la seva temporada, recordant el bon any personal que va viure el 2010 però també deixant dubtes sobre el seu futur. "Només Déu sap el que passarà", va dir Sneijder, qui va assegurar que, en cas de continuar a Milà, ho donarà "tot".

internacional

L'agent de Vidic desmenteix rumors sobre la seva sortida

L'agent del defensa del Manchester United Nemanja Vidic va desmentir els rumors d'una possible sortida del serbi per fitxar pel Juventus de Torí. El jugador, a qui resten tres anys de contracte a Old Trafford, ha estat relacionat amb nombrosos equips del continent europeu.