Quatre són els equips que a partir del proper cap de setmana lluitaran per adjudicar-se amb les úniques dues places que resten per completar la graella de la Segona Divisió A de cara a la temporada vinent. Després que Múrcia i ?Sabadell segellessin el seu ascens ara fa un parell de setmanes, ara li ?arriba el torn als últims supervivents d'un play-off que encara la seva recta final. Guadalajara, Lugo i Alcoià van unir-se ahir al Mirandés, botxí del Badalona dissabte passat.

Sevilla va viure ahir un dels partits més vibrants en la pugna per pujar de categoria. El Guadalajara arribava amb un clar 4-1 al camp del filial sevillista, però a punt va estar de pagar ben cara la seva fragilitat defensiva. Els andalusos van posar-se 2-0 en el marcador, però l'expulsió del defensa Bernardo va aplanar el camí al Guadalajara, que malgrat perdre (3-1) serà a la següent ronda. El Lugo, per la seva part, va tombar l'Alabès (Jito va marcar pel conjunt basc) amb una victòria per la mínima (2-1), mentre que l'Alcoià va ser capaç d'empatar al camp de l'Eibar (1-1), eliminant així el l'equip d'Ipurúa.

Després dels resultats i sense haver-se de celebrar cap sorteig, els emparellaments de la tercera i última ronda per l'ascens són: Lugo-Alcoià i Guadalajara-Mirandés.

Per la seva banda, el Múrcia va convertir-se en el campió de la Segona Divisió B en derrotar el Sabadell (1-0) en una eliminatòria que va decidir-se a penals.