Kiko Femenía, futbolista de l'Hèrcules, va afirmar ahir que la del FC Barcelona és l'única oferta de la qual està "pendent" en aquests moments, encara que va reconèixer que "fa dies" que no parla amb els seus representants sobre aquest interès del conjunt blaugrana per incorporar-lo durant aquest estiu.

Kiko va assegurar igualment portar amb "tranquil·litat" les negociacions per fitxar pel Barcelona malgrat la manca de notícies de les quals disposa últimament, així com també va assegurar que passen els dies sense que hi hagi novetats sobre la situació de les converses.

"Ho porto amb molta tranquil·litat. Fa temps que no tinc cap notícia dels meus representants, però crec que tot s'arreglarà aviat i espero que sigui per bé meu i del club", va manifestar el jove jugador.

El futbolista, en qualsevol cas, no vol parlar de quan creu que es pot tancar l'operació perquè no en té "ni idea" i ja s'ha equivocat anteriorment davant preguntes similars. "Espero, però, que sigui com més aviat millor", va sentenciar.

Encara que cap de les dues parts implicades en aquesta operació ha confirmat les xifres en les quals es diu que es tancaria la negociació entre Femenía i el Barcelona, el jugador -que té una clàusula de rescissió de 10 milions d'euros- podria marxar al club blaugrana després de pagar un traspàs que podria arribar als quatre milions d'euros si es complissin totes les variables que, en un principi, s'hi inclouran.

El jugador va realitzar aquestes declaracions abans d'anar a recollir un premi al futbolista més regular de la plantilla de l'Hèrcules durant la present temporada a Primera Divisió, que atorga Els Goril·les, una barraca de les festes de Fogueres d'Alacant, amb gran arrelament a la ciutat i el club. "No m'esperava el premi. N'estic molt content per ell després d'un any que ha estat molt complet per a mi", va concloure Femenía.