Amb la tranquil·litat d'haver-se assegurat la continuïtat per dues temporades del jugador més determinant de l'equip com és Jandro Castro, el Girona enceta avui la setmana decisiva per a les renovacions. La intenció del director esportiu, Xavi Julià, i de l'entrenador Raül Agné és no demorar gaire més les negociacions per tal de poder avançar en la configuració d'una plantilla que, tèoricament, ha d'estar enllestida per l'estada de pretemporada a Navata. Així, en els propers dies haurien de quedar resolts els casos de Migue, Mallo, Moha i Peragón, que encara són sobre la taula de Xavi Julià. Després que Raül Agné fes tirar enrere la proposta de renovació a Dani Bautista, aquests quatre casos condicionen la planificació més immediata de la direcció esportiva. I és que el Girona vol tenir clar amb quins d'aquests jugadors podrà comptar la temporada vinent per, si és el cas, iniciar la recerca d'alternatives. I és que després de l'experiència de la passada campanya, al club hi ha la intenció i el convenciment d'anar per feina i no deixar res per a darrera hora.

Així, entre avui i demà podria quedar definit el futur de Migue, amb qui les posicions són molt pròximes i amb qui sembla que el Girona s'acabarà entenent amb un nou contracte per dues temporades més. Tampoc sembla que hi hagi d'haver problemes per a la continuïtat de Moha, a qui, com en el cas de Bautista, la decisió d'Agné va modificar els plans inicials de la direcció esportiva i dimarts passat va rebre una proposta per renovar un any més. Agné està molt satisfet amb la tasca i el rendiment de l'extrem marroquí i, independentment que acabi arribant un altre jugador a la seva posició, el vol a la plantilla.

Hi poden haver més complicacions amb els casos de Peragón i Mallo, ja que tots dos ja van manifestar dies enrere que la primera presa de contacte amb el club no havia servit per acostar posicions. El davanter madrileny va ser molt clar quan va dir que en veure el que li oferia el Girona havia començat a "empaquetar les seves coses". Els 11 gols marcats aquesta temporada no han passat ?desapercebuts per ningú i d'ofertes a Peragón, de 33 anys, no n'hi mancaran. Pel que fa a Dani Mallo, el possible interès del Deportivo de la Corunya a reclutar-lo podria allunyar-lo de Montilivi. El porter gallec, format a Riazor, veuria amb molts bons ulls tornar a casa, la qual cosa obligaria el Girona a cercar-li un substitut.