Viñales sempre ho vol tot, la setmana passada, després del GP de Catalunya no estava del tot content pel seu segon lloc perquè no va poder disputar la victòria. Així, no és d'estranyar que la cara que feia ahir fos d'allò més llarga. I si el gironí estava enfadat, no era per quedar-se sense puntuar, que també, sinó per desaprofitar la bona feina que havia fet el seu equip durant tot el cap de setmana. "Em fa molta ràbia perquè se n'ha anat en orris tot el treball del cap de setmana", va dir. Això sí, a continuació no va tenir problemes per assumir la seva part de culpa. "Jo anava fent al meu ritme, la meva carrera, i potser he comès un error i m'he precipitat. La carrera ha estat difícil, he tardat a agafar el ritme i hem anat millorant a poc a poc, però al final he caigut", va dir el rosinc; el qual, a continuació, repassava els seus moviments per entendre la relliscada. "Ha estat a l'hora d'obrir gas, pot ser que m'hagi precipitat una mica pel simple fet d'obrir gas en el mateix lloc que ho feia sempre però amb més aigua que abans. Jo anava fent al meu ritme de 33, veient que Faubel també el feia. Però ha estat una pena", va explicar el pilot del Blu:sens by Paris Hilton.

Després d'assumir l'error, Viñales va voler disculpar-se públicament. "Demano perdó a l'equip per l'error comès. Ha estat una llàstima perquè hauria aconseguit un bon resultat, i a més veient que Terol estava endarrere li hauríem retallat moltíssims punts. Ha estat una pena", va repetir el pilot altempordanès abans de retirar-se al seu motorhome.

Ara Viñales tindrà uns dies per repassar la seva caiguda i seguir millorant, ja que el Mundial dóna als pilots una setmana de descans abans de la disputa del GP d'Holanda, al circuit d'Assen, el 25 d'aquest mes.