Aquest cap de setmana Cassà de la Selva va acollir la disputa de les proves del Campionat de Catalunya per edats a les categories Benjamí, Infantil i sub-21. L'equip de tennis taula del FD Cassanenc va aconseguir els primers títols en els campionats de Catalunya per edats que es van celebrar al nou pavelló esportiu de Cassà.

El FDC va quedat campió per equips en infantil femení i en dobles de la mateixa categoria amb l'equip format per Sofia Zhang i Laura Pibernat. Les locals es van treure l'espina de la temporada passada i van superar el Nora Escartín i Mariona Saenz (CTT Bàscara) 3 -1.

En canvi, en categoria individual, el títol va ser per a la palista del CTT Bàscara, Nora Escartín que va imposar-se a Sara Ballester, del Falcons Obrir-se el Món, per un contundent 1-3.

En el quadre Sub-21, on només es va disputar la prova d'equips en nois, el vencedor de la temporada va ser el Termotur Calella, que va superar en una ajustada final el Bombons Blasi Xaloc Olesa (2-3). El FD Cassanenc va completar el podi en la tercera posició. En la prova femenina, la palista del CTT Ripollet Berta López va pujar fins al primer calaix del podi, Maria Ballester va ser segona i les jugadores del Cassanenc Mireia Badosa i Maria Balanzo van completar el quadre d'honor.