El director de l'equip Ferrari, Stefano Domenicali, no dóna encara per perdut el títol en el Mundial de Fórmula malgrat l'abandonament de Fernando Alonso al Canadà i prefereix esperar fins al Gran Premi de Gran Bretanya, el 8 de juliol, per emetre una opinió sobre això. Alonso va tenir una topada amb el britànic Jenson Button, a la fi vencedor de la carrera del Canadà, i va haver d'abandonar, engegant a rodar les expectatives que havia aixecat amb el seu segon lloc, dissabte, en la classificació, per darrere de l'alemany Sebastian Vettel, líder del Mundial i del qual el separen ara 92 punts.

El GP de Gran Bretanya serà la primera carrera en la qual entrarà en vigor la prohibició del difusor bufat per part de la FIA, fet que podria modificar la relació de forces entre els equips en un campionat fins ara dominat en forma incontestable per Sebastian Vettel. "Ja vaig dir que caldria esperar aquestes dues carreres per saber si seguim amb possibilitats. Estic decebut perquè no hem sumat els punts que mereixíem, ja que teníem possibilitats reals. Ara necessitem guanyar el màxim de punts a València i després veure, a Silverstone, quin és l 'efecte real d'aquest canvi en el reglament".

Per a Domenicali, Ferrari necessitarà alguna intervenció divina per acabar amb la ratxa de revessos. "Haurem d'organitzar una excursió a Lourdes o alguna cosa així per veure si podem revertir la situació", va fer broma, i sobre l'error estratègic de la primera parada d'Alonso a boxes, va indicar: "Aquí hi ha el cas de Jenson (Button). Va guanyar la carrera amb sis parades".