Qualsevol gest, qualsevol declaració, qualsevol mirada o fet es converteix en una possible pista per desencallar el "cas Cesc", un afer que sembla anar-se repetint cada estiu. Enguany no ha estat una excepció, tot i que hi ha indicis que apunten que la incorporació del migcampista de Malgrat de Mar al Barcelona, definitivament, podrà desencallar-se durant les properes setmanes. Tanmateix, tot encara és a l'aire. Ahir, però, s'escrivia una nova pàgina del serial, en la qual Arsène Wenger, l'entrenador de l'Arsenal, era el principal protagonista.

El tècnic de l'Alsàcia va comentar ahir que hi ha hagut ocasions que un rumor persistent pot ?acabar concretant-se en el fitxatge d'un jugador per un altre club, fent referència al persistent ?interès del FC Barcelona per obtenir els serveis del seu capità, Cesc Fàbregas.

"Seré molt clar en això. Per a mi, Fàbregas és a l'Arsenal des de fa molt de temps i romandrà a l'Arsenal. A vegades passa que el rumor pot fer el fitxatge", va manifestar Arsène Wenger en declaracions publicades ahir al diari britànic The Sun.

En aquest sentit, el tècnic gunner va assegurar que té la confiança de poder aconseguir retenir el jugador català durant aquest estiu com ja ho ha fet en els anys anteriors, malgrat que s'ha filtrat en nombrosos mitjans de comunicació que aquest proper mercat estival sí que l'Arsenal escoltarà ofertes pel migcampista català.

"L'any vinent veurem la introducció del nou sistema de fair play financer, que limitarà els grans traspassos. Crec que aquest serà l'últim estiu calent", va etzibar sobre la transacció; resposta que dóna a entendre que potser és la darrera oportunitat de treure partit per Cesc.