Vint gols en dues temporades i titular indiscutible amb tots els entrenadors (Cristóbal Parralo, Narcís Julià i Raül Agné) podrien no servir a Roberto Peragón per continuar un any més al Girona. El madrileny acaba contracte aquest trenta de juny i després d'una primera proposta ridícula, segons va definir el mateix jugador, la seva continuïtat sembla bastant complicada. Com també va manifestar abans Jandro, Peragón es troba molt a gust a Girona des del punt de vista personal i, per aquest motiu, la seva primera intenció és de no moure's de la ciutat. Ara bé, si no es redrecen molt les negociacions en les properes hores, el futur de Peragón no és a Montilivi. Així ho confirmava ahir el representant del jugador que, amb tot, veu encara una petita escletxa d'esperança perquè es quedi. Els que tenen més números per continuar al Girona són Migue González i Moha El Yaggoubi, amb el qual les negociacions van molt ben encaminades i entre avui i demà podria anunciar-se la seva renovació.

"Les postures són molt llunyanes. Esperem poder-les acostar". Amb aquestes paraules, Luis Villasante, representant de Peragón definia la situació del davanter madrileny a qui no mancaran ofertes després de la notable campanya que ha realitzat. El madrileny, de 33 anys, aspira a un contracte per a dues temporades a la qual cosa el Girona podria mostrar-se reticent. Si al final no s'acaba arribant a cap entesa amb Peragón i es traspassa Despotovic, el Girona es veuria obligat a confeccionar una línia ofensiva del tot nova ja que Kiko Ratón i Víctor Curto tampoc continuaran a les ordres de Raül Agné.

La tasca social

La Generalitat de Catalunya ha fet arribar al Girona el seu reconeixement pel compromís amb les organitzacions socials. El club pretén contribuir a promoure els valors de l'esport entre els més joves i per aquest motiu, ja des dels començaments de la temporada, ha col·laborat amb diverses organitzacions socials a les quals ha convidat a partits o a fer visites als entrenaments.