Per tercera temporada consecutiva, el porter de la primera plantilla de l'Olot, Albert Reig, s'ha convertit en el menys golejat en haver encaixat aquest any tan sols 15 gols en 24 partits. El promig (0,60) s'ha convertit en tot un rècord que ha ajudat, i molt, a l'equip de la Garrotxa per assolir l'ascens a la Tercera Divisió.

Reig, de 25 anys, no només viu pel futbol, ja que també presta els seus serveis com a fisioterapeuta de Totfísic d'Olot. El jugador es va iniciar en el futbol de base del Banyoles, i va passar a defensar la porteria de l'equip juvenil del Vilobí, destacant posteriorment a l'Amer. D'allà va ser rescatat de nou pel Banyoles, acabant poc després a l'UE Olot, on ja hi porta quatre temporades.

Any rere any, Reig ha anat millorant substancialment la seva mitjana, consolidant-se com a titular indiscutible sota pals. I això que l'entrenador Nitus Santos també ha donat uns quants minuts al seu company Aleix.

Reig és un porter que destaca per la seva alçada, un bon posicionament, agilitat i una forta personalitat futbolística. Igualment, la modèstia que el caracteritza és un dels seus trets essencials, ja que davant els seus constants èxits en sol restar importància: "Un porter no és altra cosa més que un engranatge dins del conjunt amb una missió determinada. Només hi ha una diferència, que és que ens hem de guanyar la confiança de tots els nostres companys, sobretot de la defensa. Ara bé, que jo hagi assolit aquest títol 'honorífic' de ser el porter menys golejat no és només mèrit meu, sinó que recau especialment en la defensa. Tinc una gran sort de comptar amb companys com ells. Ben segur que, sense ells, jo hauria passat totalment desapercebut".

Les constants bones actuacions del banyolí no han passat desapercebudes i Reig té ofertes sobre la taula: "N'he rebut però les he refusat ja que a l'Olot m'hi trobo com peix a l'aigua. Hi sóc respectat i estimat. Els diners no són sempre un punt d'inflexió; hi ha altres coses fonamentals", declara.