Thiago Silva, defensa central del Milan, va anunciar ahir en un programa de la televisió brasilera anomenat "Zico na área" que ja ha mantingut algun "contacte" amb el FC Barcelona. "Ja hi he parlat. Ara és una qüestió legal. Ells han de parlar amb el Milan perquè jo fa només tres mesos que vaig renovar el meu contracte fins al mes de juny del proper 2016", va declarar el futbolista.

No és la primera vegada que el nom de Thiago Silva es relaciona amb el Barcelona. Dins el secretisme amb què la secretaria tècnica està portant el tema dels fitxatges, ja va sortir a la llum que si finalment Josep Guardiola donava llum verd a la incorporació d'un defensa, el brasiler era el principal candidat a ocupar la seva plaça. Una vegada més, però, el gran obstacle que es presenta és el tema econòmic, ja que no es preveu que el Milan accepti un traspàs per una xifra poc important.

Sigui el brasiler o no, sembla que el Barça acabarà incorporant un defensa central, sobretot després dels problemes que ha sofert aquesta temporada en aquesta zona a causa de les lesions. A més, la més que possible marxa de Milito, acceleraria els moviments de la direcció esportiva blaugrana.

Thiago Silva, de 26 anys, va arribar el Milan el mes de gener del 2009 procedent del Fluminense, encara que abans havia militat al Porto. D'altra banda l'opció Alexis Sánchez (Udinese) es complica i ara podria anar al Manchester.