Mirandès i Alcoià van posar un peu a Segona Divisió A després d'imposar-se per la mínima a Guadalajara (0-1) i Lugo, respectivament, en els partits d'anada de l'eliminatòria final de la promoció d'ascens. Lleonesos i alacantins hauran de rematar la feina el proper cap de setmana en els partits de tornada.

El Mirandès és qui més bé va encarar l'eliminatòria gràcies a un gol en el darrer minut de partit de Pablo Infante. La diana dels lleonesos va deixar glaçat l'estadi Fernando Escartín, que els seguidors locals havien omplert de gom a gom per empènyer el Guadalajara cap a la divisió de plata. No va poder ser, i tot i gaudir d'alguna ocasió per avançar-se, va ser el Mirandès qui va acabar amb avantatge. L'estadi d'Anduva tindrà l'última paraula, això sí, el 0-1 d'ahir deixa les coses molt a favor del Mirandès, que en fa prou amb un empat per pujar a Segona A.

En l'altre partit de la tarda, l'Alcoià va aconseguir també un mínim avantatge davant el Lugo. El gol de Fabiani va desfermar l'eufòria al Collao. I és que els seguidors alacantins fa molts anys que freguen l'ascens i sempre es queden a les portes.

Els dos vencedors d'aquestes eliminatòries s'afegiran a Múrcia i Sabadell com els quatre equips que ascendeixen de Segona B a Segona A aquesta temporada.