reial madrid

El Santos admet una oferta del club blanc pel davanter Neymar

Luis Álvaro Ribeiro, president del Santos brasiler, va reconèixer ahir que "el Reial Madrid ja ha realitzat algun contacte per parlar sobre Neymar", encara que va puntualitzar que no només el club blanc va darrere el jove davanter, ja que altres "grans clubs europeus" estan interessats en el jugador. "Si algú paga la clàusula de 45 milions d'euros no es pot fer res si el futbolista vol marxar", va afegir.

getafe

Boateng marxa al Dnipro i Lacen fitxa per quatre temporades

Moviment a les oficines del Coliseum Alfonso Pérez. I és que el Getafe va confirmar ahir la venda del migcampista de Ghana Derek Boateng al Dnipro ucraïnès a canvi d'uns 6 milions d'euros. No va ser l'única operació que va tancar ahir l'entitat madrilenya, que va anunciar també la incorporació del jugador franco-argelià del Racing de Santander Mehdi Lacen per quatre temporades.

reial madrid

S'especula amb el possible interès blanc per Thiago

El Reial Madrid podria meditar donar un cop d'efecte i emportar-se una de les joves perles del FC Barcelona, Thiago Alcántara. Així ho va assegurar ahir la cadena de televisió Eurosport, que va comentar que diversos assessors del president Florentino Pérez haurien recomanat la incorporació del migcampista internacional sub-21.

internacional

Romario: "Brasil necessitarà un miracle per fer el millor Mundial"

L'exfutbolista brasiler i actual diputat federal Romario Faría va considerar ahir que el Brasil necessitarà "un miracle" per organitzar l'any 2014 el millor Mundial de la història a causa dels endarreriments en els terminis de les obres, l'augment del pressupost i la falta de lideratge, segons una entrevista que va publicar-se ahir.

primera catalana

La UE Figueres tanca el fitxatge del golejador Pol Compte

L'equip que entrena Arnau Sala va presentar ahir el jove davanter provinent del Peralada Pol Compte. El jugador, de 21 anys, va ser el màxim realitzador del conjunt altempordanès la passada temporada en anotar 23 dianes. Compte s'ha decidit pel Figueres després de descartar una oferta del Vic.

primera catalana

El Peralada és a punt de tancar

els fitxatges de Borja i "Mate"

El Peralada, que aquest curs dirigirà Nacho Castro, és molt a prop de tancar dues incorporacions de cara a la propera temporada. Es tracta de Borja (Guíxols) i de Mate (Figueres).