espanya-bielorússia

? espanya: De Gea, Montoya, Botía, Domínguez (Bojan, min. 78), Dídac, Javi Martínez, Ander Herrera (Diego Capel, min. 58), Thiago, Mata, Muniain (Jeffren, min. 71) i Adrián ? bielorússia: Gutor, Polyakov, Politevich, Filipenko, Veretilo, Sivakov, Dragun, Perepechko (Baga, min. 61), Nekhaychik, Skavich (Rekish, min. 84) i Voronkov (Bukatkin, min. 70). A gols: 0-1, Voronkov (min. 38). 1-1, Adrián (min. 89). 2-1, Adrián (min. 105). 3-1, Jeffren (min. 113) A Àrbitre: Markus Strömbergsson.

La selecció espanyola sub 21 disputarà la final de l'Europeu de Dinamarca després d'haver de suar de valent per eliminar Bielorúsia en la pròrroga. Un doblet d'Adrián va permetre al combinat que dirigeix Luis Milla capgirar el gol inicial de Voronkov a la primera meitat i classificar la selecció per a la gran final, així com també portarà Espanya als propers Jocs Olímpics, que se celebraran l'any vinent a Londres.

Va patir Espanya. I molt. Malgrat gaudir d'un percentatge de possessió molt elevat i de tenir les ocasions més clares, va ser Bielorúsia qui s'avançava al marcador en la seva primera aproximació de perill a les proximitats de De Gea. Voronkov, de xilena, va marcar el 0-1 en una jugada desafortunada. L'empenta dels de Milla semblava no obtenir el resultat desitjat fins que Adrián, al darrer sospir, empatava gràcies a una excel·lent assistència del blaugrana Jeffren.

Ja a la pròrroga, Adrián tornava a veure porteria en rematar de cap una precisa centrada des de la banda esquerra de Capel. Minuts després, Jeffren sentenciaria amb un gran xut amb l'esquerra. Suïssa serà el rival a la final de dissabte (20.45, Cuatro).