El lateral francès Eric Abidal, a qui el FC Barcelona li va oferir la renovació del seu contracte fins al 2014 quan es va donar a conèixer que patia un tumor al fetge, està a un pas de concretar-la, segons ha reconegut aquest dijous el seu representant David Venditelli.

En unes declaracions a TV3 recollides per EFE, Venditelli ha reconegut que ha mantingut contactes amb el FC Barcelona. "Continuem negociant amb el club i entre tots hem acordat que calia esperar que Eric estigués del tot curat dels problemes de salut que ha tingut", ha explicat.

Després de recuperar-se de la seva malaltia, el jugador francès, de 31 anys, va assegurar el seu desig de continuar al Barça i, fins i tot, de retirar-se professionalment del futbol vestint la samarreta blaugrana.

"Està disposat a continuar al Barça i acabar la seva carrera esportiva aquí", ha assegurat el representant del defensa francès del Barça.

Eric Abidal va arribar al FC Barcelona a l'estiu de 2007, procedent de l'Olympique de Lió, i té contracte fins a final de la temporada que ve.