Fa pocs dies es va complir el tercer aniversari de l'històric gol de Migue contra el Ceuta que va suposar el retorn del Girona a la divisió de plata gairebé mig segle després de l'última vegada. L'ascens a Segona A va comportar, al mateix temps, un bon grapat de feina per a l'Ajuntament, que es va veure obligat a adaptar l'estadi de Montilivi a les normatives que exigia la Lliga de Futbol Professional. Durant aquell estiu del 2008 les presses no van faltar perquè tot estigués a punt en l'estrena a casa davant l'Alacant. Des d'aleshores, entre el consistori i el club les ?obres de remodelació de l'estadi no s'han aturat i Montilivi ha vist com fins i tot es refeia la graderia de Preferent, entre moltes altres adequacions. Tot i això, el Girona arrossegava una assignatura pendent que quedarà resolta aquesta mateix estiu amb la implantació del nou sistema informàtic AVET 4 que permetrà que tots els seients de Montilivi siguin numerats. Aquest fet permetrà que tots els abonats al conjunt blanc-i-vermell puguin escollir personalment la seva localitat habitual. Fins ara, només els seients de tribuna estaven numerats, mentre que als gols i a preferent no hi havia cap tipus de distinció.

El nou programa també permetrà controlar i gestionar tant abonaments com d'entrades venudes a les taquilles. En aquest sentit, els darrers dies han quedat ja instal·lades a totes les entrades a l'estadi i, d'aquesta manera tots els aficionats que vagin als partits la temporada vinent podran accedir al camp passant el carnet o l'entrada pels lectors dels torns.

Compàs d'espera

Amb tota probabilitat caldrà esperar a la setmana vinent a conèixer novetats en matèria de renovacions o altes. En aquest sentit, hi ha dos jugadors molt a prop de donar el sí a Xavi Julià que s'afegirien a Richy (Còrdova), fins ara únic fitxatge. Les renovacions de Mallo i Migue també estan a punt.