El pilot de Toro Rosso Jaume Alguersuari ha comentat en la prèvia del Gran Premi d'Europa que es disputa a València que "l'objectiu és estar en els punts" a la carrera de diumenge "però per això cal millorar el rendiment" del cotxe.

Alguersuari ha reconegut estar "content per la carrera que va fer al Canadà "en què va acabar vuitè" i amb ganes de seguir evolucionat i de veure com s'arriba a València". "Cal seguir treballant en el cotxe. Cal veure l'evolució i això és el més important per veure on s'està", ha assenyalat.

El pilot ha revelat que el Toro Ross tindrà a València "millores aerodinàmiques i un sistema de fuites nous". "Espero que doni un millor rendiment per poder estar en els punts. Encara no he provat les peces noves que s'han instal·lat", ha indicat.

Alguersuari ha comentat que "cada circuit és diferent i les millores i les evolucions són importants i les dades també". "L'objectiu és estar en els punts i igualar a Williams, Force Índia i Sauber, sobretot. A més, cal millorar el rendiment en carrera", ha assegurat.

El català ha tret importància al fet que s'estigui comentant que l'equip li donarà una oportunitat al pilot provador Ricciardo en lloc de Buemi o Alguersuari. "Jo em diverteixo i faig el millor que puc. Tant me fa, jo em poso el casc i accelero. Segueixo aprenent i m'ho segueixo passant bé", ha afirmat.

Alguersuari considera que és "interessant que Ricciardo pot provar coses al cotxe". "És interessant que conegui el cotxe, fa les coses una mica més fàcils i ràpides", ha apuntat.