Éric Abidal donarà aviat el "sí" a l'oferta de renovació del FC Barcelona. El club blaugrana espera la seva resposta des de fa diverses setmanes, i el seu agent va enviar ahir un missatge tranquil·litzador. El defensa és feliç al Camp Nou i no es planteja jugar en un altre lloc. "Segur que sí. La seva voluntat és seguir al Barça i acabar la seva carrera com a blaugrana". Així de clar es va expressar David Venditelli, el representant d'Eric Abidal, en declaracions a TV3.

Abidal, de 31 anys, té contracte fins al juny del 2012, i el Barça, a petició del tècnic Pep Guardiola, li va oferir ampliar-lo per dues temporades més, fins al 2014. De tota manera unes enigmàtiques declaracions del president Sandro Rosell fa uns dies on assegurava que Abidal encara no havia renovat van encendre algunes alarmes. Tot i això, Venditelli va explicar que aquesta mateixa setmana havia contactat amb el club barcelonista per abordar el tema, i va explicar que la seva demora a firmar es va deure que el jugador s'estimava més esperar fins a estar plenament recuperat de la seva intervenció, després que se li extirpés un tumor al fetge.

Mata i Rossi, a l'escena

Estancada l'operació Alexis Sánchez, el Barça podria reactivar l'opció Rossi (Vila-real) i Mata (València). Guardiola hi hauria donat el vistiplau sempre que la ?contrac?tació de Sánchez sigui del tot impossible.