Sense acabar de concretar encara cap operació a causa dels problemes que han sorgit per agilitzar les incorporacions dels davanters Alexis Sánchez (Udinese) i Giuseppe Rossi (Vila-real), el Barcelona treballa d'altres alternatives per reforçar la seva zona d'atac de cara a la propera temporada. Un dels noms que ha tornat a aparèixer a escena i que sona de nou amb força és el del valencianista Juan Mata. El jugador, que disputa aquest vespre la final de l'europeu sub-21 amb Espanya, té un perfil que agrada a la direcció esportiva blaugrana. I no només a ells, ja que un dels futbolistes amb pes especial dins el vestidor barcelonista, David Villa, també ha reconegut públicament que li encantaria tornar a jugar al costat de qui va ser company seu en l'etapa del davanter asturià a Mestalla.

"Imagineu-vos el que seria per a mi personalment, Mata és com un germà, l'estimo moltíssim. M'alegro pels seus èxits i tornar a tenir-lo a prop per a mi seria com un somni. Tant de bo pugui tenir tota la sort del món ja sigui un equip o en un altre, perquè s'ho mereix perquè és una gran persona i un grandíssim jugador", va assenyalar Villa en un acte promocional publicitari que va dur a terme ahir a Gandia.

També va parlar ahir del tema el protagonista, el mateix Juan Mata. El jugador, concentrat a Dinamarca amb la selecció, va assegurar haver rebut trucades des d'Espanya explicant-li l'interès del Barcelona, però va manifestar que "prefereixo estar centrat a la final contra Suïssa".

Villa no es mou

Qüestionat per les informacions aparegudes en alguns rotatius anglesos sobre el seu possible fitxatge pel Chelsea o el Manchester City, el "Guaje" va ser rotund: "No m'ha molestat perquè no és ni un rumor ni una especulació, és una mentida. Estic molt content i tant de bo em pugui retirar en el Barça perquè això voldria dir que m'ha anat genial a la vida".