El Flamengo ha creat una línia telefònica perquè els aficionats puguin fiscalitzar i denunciar la vida nocturna de Ronaldinho Gaúcho, el principal jugador de l'equip, les repetides festes del qual preocupen a la presidenta del club.

"Tot ens preocupa, ja que paguem car (pel jugador)", va declarar en una roda de premsa la presidenta del Flamengo, Patricia Amorim, que aquesta setmana es va reunir amb l'exfutbolista Assis, germà i representant del jugador.

Amorim va afirmar que Ronaldinho Gaúcho, a diferència de la resta de jugadors del planter, "té una dimensió més gran, és el capità, l'estrella de l'equip. No hi ha molt a fer, però tampoc res que no es pugui conversar".

"Tenim sempre una preocupació. No interferim en la vida personal d'ell, però hem de preocupar, ja que paguem car", ha afegit la exnedadora brasilera i màxima dirigent del Flamengo.

Les constants festes nocturnes i la seva incidència en el rendiment de Ronaldinho Gaúcho van fer que en l'últim partit l'ídol sortís del camp escridassat pels aficionats.

Aquesta setmana, paral•lela a la reunió entre Amorim, la resta de la Junta Directiva i Asiss, el conseller de l'equip José Carlos Peruà va decidir crear el "Disque-Dentuço" (Marqueu-Dientudo), una línia telefònica especial per denunciar les festes del jugador .

Peruà ha admès al portal Superesportes que va ser amenaçat per alguns aficionats que toleren els festivals del centrecampista.

"Només estem 'd'ull' en ell en els dies que no hi ha concentració i en la nit. La repercussió està sent monstruosa. El telèfon no para, sona directe. Crec que havia d'haver una pressió sobre ell i crec que en el pròxim partit ell va a donar el màxim ", ha apuntat el conseller.

Per atendre les denúncies, Peruà va explicar que disposa de cinc equips de voluntaris que verifiquen si les informacions subministrades pels aficionats són veritables.

Peruà va ser el mateix conseller que va contractar un grup de transvestits per donar-li la "benvinguda" a l'estadi Maracaná Ronaldo, llavors figura del rival Corinthians i qui públicament havia renunciat als seus afectes pel Flamengo per declarar seguidor del equip paulista.

Ronaldo havia protagonitzat dies abans un incident en un motel de Rio de Janeiro amb dos transvestits.