El Bulli, Ferran Adrià, les platges i discoteques com Chic són alguns dels motius que han provocat que Roses sigui coneguda en l'àmbit internacional, però ara aquí també s'hi ha d'afegir Maverick Viñales. Les dues victòries del jove pilot en el mundial de 125 cc (Le Mans i Assen) han disparat l'atenció mediàtica d'un Viñales que, en només tres mesos, ha passat de ser conegut per la seva patrocinadora (Paris Hilton) a deixar clar que va camí de ser una de les grans estrelles del motociclisme. Dissabte, després d'una exhibició de brillantor tàctica en cursa impensable en un nen de setze anys, va rebre un improvisat homenatge a Roses, on centenar de persones van esperar la seva arribada a la una de la matinada. Aplaudiments, molts autògrafs, i Maverick Viñales que sortia a la balconada de l'Ajuntament de Roses acompanyat de l'alcade i del seu pare, un exultant Àngel Viñales que havia portat el seu fill fins a la porta de la seu municipal al volant d'un espectacular Ferrari vermell. "En aquest mateix balcó hi tenim cada any tres Reis que ens porten il·lusió i ara hi tenim en Maverick Viñales, que està ajudant a posar Roses en el panorama mundial amb les seves victòries". Així va presentar l'alcalde Carles Pàramo Viñales davant centenars de rosincs, molts vestits amb els colors grocs del club de fans del pilot, que havien esperat el guanyador del Gran Premi d'Holanda a Assen fins a la una de la matinada. El mateix pilot va agafar el micro per agrair el suport de la seva gent i recordar que "la vostra presència en les curses tant d'aquí com de l'estranger són molt importants per a mi i m'ajuden a sentir-me bé i a aconseguir millors resultats". A dins de l'Ajuntament, Viñales, acompanyat pel seu pare, va parlar amb Pàramo i amb la regidora d'Esports, Anna Jorquera, sobre la seva victòria a Assen per, pocs minuts després, baixar al carrer per signar autògrafs i deixar-se fotografiar amb membres del seu club de fans i altres aficionats de Roses. Després Maverick Viñales acabaria la celebració al Chic, on va demostrar, com també ho havia fet aquest estiu el pilot de Fórmula 1 Jaume Alguersuari, les seves habiliats fent de DJ. Una merescuda celebració per a un Maverick Viñales que la setmana vinent torna a tenir competició a Mugello. El paper de Maverick en les últimes quatre curses - dues victòries (Le Mans i Assen), un segon lloc (Montmeló) i una caiguda (Silverstone)- han disparat les previsions de fins on pot arribar Maverick Viñales aquesta mateixa temporada. El discurs oficial de l'equip és que l'objectiu segueix sent "ser el millor debutant".

arriba amb un ferrari, Al voltant de la una de la matinada, Maverick Viñales feia la seva aparició a Roses. Hores abans havia guanyat la cursa del mundial a Assen.

amb l'alcalde carles pàramo, El pare del pilot, Àngel Viñales, l'alcade de Roses, el mateix Maverick i la regidora d'Esports, Anna Jorquera, en un moment de la rebuda al jove motorista de només setze anys.