deportivo de la corunya

Jesús Vázquez, serà el referent al mig del camp del conjunt gallec

El migcampista andalús deixa el Recreativo sis temporades després per convertir-se en un dels homes importants del Deportivo a Segona A. Vázquez va aterrar ahir a la Corunya i avui serà presentat. Els gallecs també es reforcen amb l'extrem esquerre portuguès Diego Salomao del Sporting de Lisboa.

recreativo de huelva

Arriba Borda (Mirandés) i Álvaro Cervera serà el nou entrenador

El conjunt andalús va fer oficial l'alta del central basc del Mirandés Aritz Borda. A més a més, el club podria anunciar avui que Álvaro Cervera és el nou entrenador en substitució del dimitit Carlos Ríos. D'altra banda, el director esportiu del club és a França negociant els fitxatges d'un central i un punta del Metz.

sabadell

El llançanenc Hèctor Simon ja vesteix la samarreta arlequinada

Després d'un any on ha tornat a jugar amb continuïtat al Castelló, el migcampista gironí va ser presentat ahir com a nou jugador del Sabadell. Simon, de 27 anys, torna a una categoria que ja coneix de les seves etapes al Girona i al Racing de Ferrol.

guadalajara

El tècnic Carlos Terrazas continuarà en el debut a 2a A

L'entrenador que ha dut el Guadalajara per primer cop a Segona A, Carlos Terrazas, continuarà al capdavant de l'equip la temporada vinent. "Segueixo perquè era el que vam acordar des del primer dia", va assegurar el preparador basc.

alcoià

Fernando Martín, César Remón i Álvaro continuaran a l'equip

Tres de les peces claus del conjunt alacantí seguiran la temporada vinent a Segona A. En els propers dies, el club farà oficial més moviments respecte la plantilla. Qui també continuarà és Fernando Martín, pretès pel Cartagena.

palamós

Barrera, Cabratosa, Gusó i Giró s'afegeixen a la llista de reforços

El Palamós va prenent forma i ahir el club que dirigeix Miquel Aguilar va anunciar el nom de quatre nous fitxatges i quatre renovacions més que treballaran a les ordres de Bertu Fernández. En el capítol d'altes el Palamós s'assegura l''arribada del defensa Xavi Giró (Llagostera) i que ja havia militat al degà, el migcampista Pau Gusó, (Farners), el central Jordi Cabratosa (Granollers) i el polivalent defensor Narcís Barrera (Europa). A banda d'aquests fitxatges que ja són sis, Guitart, Chicho, Giró, Gusó, Cabratosa i Barrera, els de la Costa Brava han renovat a Quintanilla, Ritxi Mercader, Miki Carós i Elies Martí que s'afegeixen a Bayona, Jaume Duran, Subi i Joel Múrcia de la temporada passada.

ue figueres

Feixes completa la davantera

Aleix Feixas, autor d'onze gols aquesta temporada amb el Guíxols, ha estat l'escollit per acompanyar Pol Compte (Peralada) a la davantera del Figueres. El conjunt que prepara Arnau Sala continua completant la seva plantilla i ara se centra en la recreca d'un migcampista de perfil defensiu

peralada

Tornen Borja García i Mate

El tècnic Nacho Castro ja té dos nous efectius més a la plantilla. Es tracta de Borja Garcia que torna a l'equip després del seu pas pel Barça i el Guíxols i de rebutjar una oferta del Figueres. L'altra incorporació altempordanesa és Sergi Mateu, Mate, que arriba del Figueres. El club treballa ara per tancar els fitxatges de Sergi Poderoso i Pastor (Guíxols).