m

averick Viñales bat rècords dins i fora la pista. Els èxits d'aquest jove pilot de només 16 anys al Mundial de 125 cc no estan passant desapercebuts per a ningú i, prova d'això, n'és l'espectacular salt en nombre de visites que ha experimentat la seva plana web "maverick25racing.com". Si el mes de març, quan va iniciar-se el Mundial de motociclisme, amb prou feines se superaven el miler de consultes, el mes de juny es tancarà amb xifres rècord superiors a les 15.000. La victòria a Le Mans, la primera de la seva carrera al Campionat del Món, obtinguda el 15 de maig va representar ja més de 4.600 entrades; el ritme s'ha mantingut a l'alça i, per exemple, després de la victòria a Assen dissabte passat el seu domini va rebre més de 2.000 internautes.

L'entorn del pilot de Roses ja treballa ara en la millora dels continguts de la plana web oficial i també per introduir-lo de ple en el món de les xarxes socials (Facebbook, Twitter), on encara Maverick hi té molt camí per recórrer. També s'ha multiplicat per molt el nombre d'abonats al seu club de fans. L'aventura que van començar a Roses Alfredo Herrera "reunint quatre amics" ja supera els 700 seguidors.

Viatge a Mugello

"Tot plegat s'ha disparat després de la prova de Montmeló ja que vam aconseguir anar al circuit mig miler d'aficionats", assenyala. Aquest cap de setmana el Mundial de Motociclisme fa parada a Itàlia (Mugello) i Viñales, que hi arribarà després del seu triomf a Holanda, no estarà sol: uns 80 membres del seu club de fans li donaran suport des de les grades. El club també prepara sortides al setembre al circuit d'Aragó i en farà una de grossa en la darrera carrera de la temporada, al Ricardo Tormo de València: "hem decidit que ens mobilitzarem amb un viatge en bicicleta des de Roses. Ho vam estar parlant, algú ho va proposar, i hem decidit tirar-ho endavant".