El director del Circuit de Catalunya, Salvador Servià, ha qualificar d´"invent" les informacions que s'han produït al llarg d´aquest dimarts i que apunten a una supressió del traçat dins del calendari del Mundial de la Fórmula 1, en benefici de València, que es quedaria com a única cita en territori espanyol i com a Gran Premi d'Espanya.

"Jo crec que això és un invent. Això, de debò, no ho ha dit ningú, acabem de celebrar amb èxit els dos Grans Premis. Tota la resta espero que siguin només rumors i que puguem continuar els dos circuits, que és el que ens mereixem tots", ha indicat Servià al programa 'Al primer toque' d'Onda Cero.

A més, el responsable del Circuit té clar que "ningú" els ha dit que no es puguin celebrar "els dos, ni que hagi d´estar un de sol", ni que "calgui renegociar" el contracte que tenen. "Els dos Grans Premis són millors que la majoria que se celebren a la resta del món", ha subratllat.

"Nosaltres, des de Barcelona, podem dir que tenim la intenció de seguir, no en base que no estigui València, sinó continuant els dos. Jo crec que algú ha dit 'M'agradaria que passés això" i algú ha dit 'Això passarà'", ha prosseguit recordant que tenen tancat el contracte per a la Fórmula 1 fins "al 2016" i que per a l'any que ve tenen ja fixada la data "del 20 de maig, ratificada pel Consell Mundial de la FIA".

Sobre la postura del president de la Generalitat, Servià va assegurar que Artur Mas els va garantir el Gran Premi "per a dos anys". "A partir d'aquest moment no ha passat res més. Les intencions d'arribar fins al 2020 també les hem dit nosaltres fa tres mesos com València ho diu ara", ha advertit, i alhora ha destacat l'"estratègia molt astuta" de Bernie Ecclestone, però que el britànic no els ha dit "res" sobre això. A més a més, ha destacat que, després del pas del 'gran circ' aquest any per Montmeló, Ecclestone va marxar "encantat".