El nou davanter de l'AS Roma Bojan Krkic s'ha acomiadat aquest divendres del FC Barcelona i de la seva afició després de fer-se oficial el seu traspàs al club romà per 12 milions d'euros, i ha assegurat viure una sensació "agredolç" en anar-se'n content per complir el somni de ser blaugrana i alhora malament per no tenir la confiança de Guardiola, el que li ha impedit ser feliç.

Bojan, emocionat sobretot en fer referència als presents Carles Puyol i Xavi Hernández, ha desgranat els motius que l'han portat a acceptar l'oferta italiana i deixar el club que porta en el cor. "El club m'ha demostrat afecte però en el terreny de joc no he tingut minuts", ha lamentat. "Vull tornar a ser feliç al futbol", ha subratllat.

"Són 12 anys en els quals he estat a un gran nivell, però els últims anys no hi havia confiança en mi, no se'm donaven opcions de continuïtat i això fa mal, tot i que no fa que me'n vagi dolgut del tot perquè em sento privilegiat d'haver format part d'aquest equip", s'ha sincerat.

Sens dubte, no poder gaudir a la gespa ha estat clau, cosa que depèn de Josep Guardiola. "No era feliç perquè no tenia minuts. Quan no jugues no estàs content i això depèn de Guardiola", ha dit, tot i que ha deixat clar que no té res en contra del de Santpedor.

"No vull anar-me'n donant la sensació que culpo l'entrenador o que me'n vaig amb polèmica. No vull parlar malament d'ell", ha assegurat un Bojan que sí ha reconegut tenir alguna diferència a nivell d'entrenador-jugador amb Guardiola, però que ha reiterat que no hi ha "millor tècnic possible" per al Barça que ell.

Això sí, se'n va amb l''espineta clavada' de no poder jugar, per decisió tècnica, les dues últimes finals de 'Champions'. "En molts moments no s'ha estat just amb mi, és un dels motius de la meva marxa, sobretot a la final de Wembley. Em va doldre molt no jugar", ha manifestat.