El tècnic del FC Barcelona Pep Guardiola s'ha mostrat molt satisfet per l'arribada d'Alexis Sánchez a l'equip i agraït amb la tasca de Bojan durant els seus anys en el conjunt blaugrana, a més d'assegurar que no hi ha novetats sobre el 'cas Cesc' i que la marxa del planter Oriol Romeu pot ser un fet positiu.

"He de felicitar i donar les gràcies al club per l'esforç i a ell per la insistència. És jove i pot donar moltes coses", va dir el tècnic català a la roda de premsa anterior al partit del centenari del Hajduk Split croat.

Sobre l'altre 'culebró' de l'estiu, Guardiola ha assegurat que no s'han produït novetats en les últimes hores. "No hi ha res de nou sobre Cesc", va dir breu.

El míster blaugrana no ha volgut entrar en polèmica amb les declaracions de Bojan, nou jugador de l'AS Roma, que divendres assegurava que l'entrenador no li havia donat oportunitats per demostrar el seu potencial.

"He de desitjar-li molta sort aquests dos anys, després tornarà amb nosaltres. La clàusula de recompra em sembla bé, tot el que fa el club em sembla bé. Cal agrair tot el que ha fet durant tots aquests anys i el seu comportament", va assegurar.

Guardiola també va parlar de la marxa d'Oriol Romeu el Chelsea. "L'oportunitat de sortida és molt bona. L'entrenador del Chelsea ens ho ha demanat expressament i el Barça li hauria controlat", va afirmar.

D'altra banda, el tècnic va lamentar no haver pogut viatjar a Split (Croàcia) amb tota la plantilla. "Com a entrenador m'agradaria tenir-los a tots, seria el millor però no podem", ha conclòs.

Busquets: "Treballarem per guanyar el"

Dos dels que sí que s'han desplaçat són el porter Víctor Valdés i el migcampista Sergio Busquets. "Esperem guanyar títols anant pas a pas perquè serà una temporada molt intensa", va dir Valdés.

"És un partit especial per a la seva afició, encara que sigui de preparació, sortirem a guanyar", va afegir el porter, recolzat en la idea pel centrocampisya. "Intentarem seguir els mateixos passos que els altres anys. Treballarem per guanyar el màxim", ha tancat Busquets.