Des de casa seva a Tafalla, Ion Vélez va patir com un aficionat més veient com el Girona topava una vegada i una altra amb la muralla defensiva de l'Osca. El davanter navarrès havia estat el protagonista de la setmana a causa de la gravíssima lesió que va patir dilluns a Chapín després de la fortíssma entrada de Toni Doblas i tant els seus companys com l'afició no el va oblidar. "Zurekin gaude, Ion" deia la samarreta amb què van saltar els jugadors del Girona al terreny de joc. "Estem amb tu, Ion", és la traducció catalana que també figurava a les samarretes.

Durant tota la setmana, la plantilla s'havia mentalitzat per brindar una victòria al seu company que s'estarà entre sis i vuit mesos de baixa però no va poder ser. Un altre detall de l'equip amb Vélez va produir-se amb el gol de Benja, quan tots els jugadors en grup van dirigir-se a la banqueta i van ensenyar una samarreta amb el dorsal 19 a l'esquena cap a la graderia de l'estadi.

Els seguidors també va voler donar suport al seu jugador i a l'estadi es van poder veure diverses pancartes d'ànims cap a l'exdavanter de l'Athletic de Bilbao. La penya Immortal i la Guíxols Costa Brava van col·locar missatges de suport cap a Vélez des de les seves localitats habituals. Fins a tres, se'n van veure, de pancartes a Montilivi, algunes fins i tot en basc.

Ion Vélez passsarà per la sala d'operacions la setmana vinent per ser intervingut de la ruptura dels lligaments del genoll.