El fitxatge per part de l'Olot del jove porter procedent del Llagostera, José Manuel Segovia, ha representant l'acomiadament d'Albert Reig, a qui se li ha donat la baixa definitiva. Reig posa d'aquesta manera punt i final a tres temporades a l'entitat de la Garrotxa, quedant dues d'elles com a porter menys golejat de la seva categoria.

La notícia ha agafat per sorpresa el vestidor i també l'afició olotina, encara que els números no li acabaven d'assegurar un futur gaire esperançador a Reig, jugador que només ha disputat 5 jornades de les 15 que s'han jugat fins ara a l'equip que entrena Nitus Santos. Va començar gaudint de minuts, però el tècnic va decidir substituir-lo per Aleix Prunés, qui s'ha fet amb un lloc fix sota pals.

Durant aquestes últimes setmanes, Reig ja ha gaudit d'ofertes de clubs de Tercera i també de la Segona Divisió B (el Castelldefels és un dels equips interessat en el porter nascut a Banyoles), però encara no hi ha res en ferm i serà el jugador qui, en els propers dies, decidirà el seu destí. Un d'ells podria ser el Peralada (Primera Catalana).