Aconseguir el que no s'ha aconseguit fins ara. I fer-ho quan l'equip més ho necessita. Això és el que s'ha proposat el Consell d'Administració del Girona FC per aquest diumenge: omplir l'estadi de Montilivi. I ho vol fer com sigui. És per això mateix que, a banda de la ja tradicional iniciativa de regalar dues invitacions a cada abonat blanc-i-vermell, el club engegava ahir una nova campanya que també integra tots els membres del Tots som Girona.

Veient l'equip enfonsat en la classificació, veient que els d'Uribe necessiten com mai el suport del seu públic, el club ha volgut esperonar a tots i cadascun dels seguidors, aficionats i simpatitzants de l'entitat de Montilivi. No només els anima a treure el cap per l'estadi aquest diumenge aprofitant la visita de l'Almeria, un dels "grans" de la categoria, sinó que també vol posar els mínim nombre d'obstacles possibles perquè tothom pugui veure el partit des de la graderia. No només els abonats, com sol passar cada quinze dies, podran entrar de franc a Montilivi i, a més, rebran les habituals dues invitacions per cap. Aquesta setmana, i a diferència de les anteriors jornades que el Girona ha actuat com a local, el club ha decidit potenciar el que ha batejat com la Jornada Tots Som Girona.

Aquesta iniciativa s'ha marcat l'objectiu d'omplir de caliu l'estadi per donar suport als seus i, per fer-ho, regalarà una entrada a tots els abonats dels clubs que formen part del projecte Tots som Girona (CB Sant Josep, Uni Girona, Club Hoquei Girona, MIFAS Esplais, UE Llagostera, AE Cornellà, Palafrugell, Penya Bons Aires, Doble Set, UE Fornells, Sarrià CD, AE Vilobí, UE Coma Cros i Escola de Futbol Sant Feliu; els socis del Banyoles i el Porqueres, malgrat estar vinculats al projecte TSG, no rebran l'entrada gratuïta ja que l'acord encara no s'ha signat). Els aficionats en qüestió hauran d'adreçar-se a les taquilles de Montilivi amb el carnet del respectiu club per recollir així la seva entrada. I no només ells, ja que també tothom que disposi del carnet del Tots som Girona també podrà accedir a l'estadi per veure el transcendental duel que els homes de Josu Uribe disputaran a partir de les 4 de la tarda davant l'Almeria de Lucas Alcaraz.