El tennista garrotxí Tommy Robredo serà intervingut aquesta tarda a Barcelona per resoldre les molèsties que arrossega des de fa temps als abductors. El temps estimat de recuperació serà d'uns tres mesos, segons informava ahir Catalunya Ràdio. Robredo està tenint des de fa prop d'un any molts problemes amb les lesions i, per exemple, aquesta temporada ja no ha pogut participar a l'Obert d'Austràlia.

De fet la principal novetat de la semana a la llista ATP és la caiguda en el ránking del gironí, que ha baixat 56 llocs per situar-se ara com el 124 del món. Les lesions han impedit que des de fa molt mesos el garrotxí pogués competir amb normalitat i això explica aquesta gran caiguda al rànquing, en no haver pogut defensar els punts.

Robredo, que va arribar a ser número cinc del món el 2006, no competeix des del passat mes d'octubre -Viena- i en no poder defensar el seu títol de Viña del Mar surt de la classificació dels 100 millors tennistes del món.

Copa Davis

Les lesions tampoc permeten Robredo estar amb l'equip espanyol de Copa Davis. Espanya inicia la defensa del títol amb moltes novetats. Àlex Corretja relleva Albert Costa com a capità. I per a la eliminatòria contra Kazakhstan a Oviedo l'equip el formaran Almagro, Granollers, Ferrero i Marc López.