L'exmigcampista del Girona Jordi Matamala no s'ha caracteritzat mai per ser un jugador que faci gols. Ahir, però, en va aconseguir un d'allò més important per al seu equip, però que alhora barrava el pas al Gimnàstic de Tarragona de sumar tres punts que, tot i deixar els grana encara molt lluny de la permanència, els hauria permès, si més no, allargar un xic les seves remotes esperances.

El jugador de Vilobí d'Onyar, en el temps de descompte i quan el Nuevo Colombino ja dirigia ?algun xiulet als seus, va rebre una ?pilota dins l'àrea, va regirar-se, va desfer-se d'un defensa rival i va col·locar la pilota a un costat de la porteria de Rubén Pérez. Pràcticament no ho va celebrar, però sí que ho van fer els seus companys, i l'afició, ja que respiraven una mica més amb l'empat final, que deixa els ?andalusos 8 punts per sobre de les posicions de descens.

El Nàstic, per la seva banda, es manté en el penúltim lloc de la taula classificatòria amb 29 punts, a 10 de la permanència. Tot un món quan només resten 6 jornades per al final, per la qual cosa als ?d'Alessandro només els queda esperar un miracle per mantenir-se.