Amb tranquil·litat i sense pressió, aquest Olot és capaç de plantar cara a qualsevol. Així ho van demostrar ahir els homes d'Àlex Terma, que amb onze minuts d'inspiració, en els quals van aconseguir tres gols, van desmuntar completament el Terrassa, que tenia la darrera oportunitat per accedir al play-off d'ascens i feia quatre jornades que no perdia. Exactament les mateixes que feia que els garrotxins no assolien un triomf. Ara, amb els tres punts, l'Olot s'enfila fins a la dotzena posició de la taula; i la setmana que ve, davant la seva afició, els olotins tindran l'oportunitat d'acabar d'esmenar un inici decebedor de la segona volta que els havia portat molt a prop d'un descens que ara ja no pot fer tremolar l'equip.

I és que amb la permanència assegurada, l'Olot va presentar la seva cara més ambiciosa a l'Olímpic de Terrassa. En la primera meitat, l'Olot va tenir el domini de la pilota, però no va aconseguir materialitzar-lo. La posessió va ser per als de Terma, i això els va permetre acostar-se amb perill diverses vegades a Miguel Ángel. El primer esglai per a l'afició local va arribar molt aviat, als cinc minuts, quan després d'un contracop en el qual va intervenir bona part de l'equip, Sala va rematar contra el pal dret de la porteria. Els olotins no van treure el peu del pedal de l'accelerador, i al m.28 va arribar una altra acció que podria haver situat el 0-1 al marcador. En aquesta ocasió, Raúl va assistir a Manel Sala, que es trobava a boca de gol, però no va poder arribar a la rematada amb el cap per pocs centímetres.

En canvi, l'efectivitat del Terrassa va ser letal. La primera vegada que els locals es van acostar a Segovia, van aconseguir l'1-0. Va ser després d'una pilota penjada a l'àrea visitant, que Hostench va rebutjar sense encert al cap de Carlos Martínez, en una acció que va sorpendre Segovia.

La sort semblava que donava l'esquena als de Terma, però en només onze minuts aquesta situació va canviar completament. Al primer minut de la represa, Granell ja va avisar que l'Olot no abaixaria els braços amb un tret des de fora l'àrea que va tornar a topar-se amb el pal de la porteria local. Poc després, el partit va canviar completament. Primer, Edile controlava a la perfecció al lateral de l'àrea per assistir a Raúl, qui va superar Miguel Ángel per baix (1-1, m.52). A continuació, Manel Sala centrava des de la banda dreta, Edile intervenia per tornar a assistir a Raúl, que no perdonava el segon (1-2, m.56). Finalment, una altra centrada de Raúl la rematava al fons de la xarxa Granell, amb el cap, des del segon pal, per fer el definitiu 1-3 (m.63).