El Girona-Granada de la temporada passada (9.300 espectadors, amb els Mossos obligant el club a tancar portes perquè les grades vessaven gent) és, fins ara, l'únic ple de gom a gom que s'ha registrat a Montilivi, tot i que a finals de la temporada passada es va estar molt a prop del "no hi ha entrades" coincidint amb els partits contra el Las Palmas i el Barça B (gairebé 9.000 espectadors). Aquesta temporada l'assistència a l'estadi ha estat més discreta que no pas en l'anterior, sovint amb unes entrades que s'han mogut entre els 4.500 i els 5.500 espectadors. Ara que l'equip s'està jugant la permanència el suport de l'afició serà clau i, de fet, en els ?darrers partits l'assistència ha ?millorat sensiblement. Contra l'Alcorcón hi van anar gairebé 6.000 persones. j.r. girona

Una enquesta elaborada per Mediapro per encàrrec del Girona FC la temporada passada revela que el de Montilivi és el segon club de futbol amb major nombre de persones interessades de la província, només per darrere del totpoderós FC Barcelona. El 44% de les persones que coneixen el club, s'hi mostren interessades. A més a més es desprèn de l'estudi que és l'entitat que menys rebuig desperta entre la població (fet "destacable" segons els autors "tenint en compte que el futbol polaritza molt"). Gairebé la meitat d'aquesta massa d'interessats afirma haver assistit a l'estadi de Montilivi com a mínim un cop a l'any.

L'enquesta es va fer sobre un univers de 300 persones d'entre 14 i 65 anys residents a la província de Girona durant la passada temporada i, entre d'altres coses, també posa en evidència que el futbol desperta l'interès dels gironins (55% s'hi mostren interessats i només un 3% el rebutja frontalment). El club va encarregar l'enquesta per comprovar quin era el gran de coneixement de la marca en la seva tercera temporada al futbol professional i després d'haver-se passat pràcticament mig segle en categories amb un ressò mediàtic molt més escàs com Segona B, Tercera i fins i tot Primera Catalana i Regional Preferent.

El Barça s'ho emporta tot

El club més conegut a la província de Girona és, amb diferència, el Barça (99%), seguit pel Madrid (98%) i l'Espanyol (95%). El quart en discòrdia seria el Girona (90%). Un 3% dels enquestats van indicar que eren socis/abonats de Barça i/o Girona. Resulta curiós comparar com un 56% dels individus que deien conèixer el Barça afirmaven que el coneixien "molt", mentre que en el cas del Girona la majoria es decantava pel "una mica" o el "bastant".

El Girona passa de ser el quart club més "conegut" de la província al segon que "més interès desperta" segons l'estudi de Mediapro. Un 44% de les persones que coneixen el club s'hi mostren interessades, només superat pel 68% que sent principal atracció pel Barça. Per darrere, a una notable distància, l'Espanyol atrau l'interès dels gironins (16%) i el Madrid (14%). És remarcable que el de Montilivi és l'únic club que no desperta animadversió entre els enquestats, ja que amb major o menor percentatge sempre hi ha un grup que afirma no agradar-li cap dels altres tres clubs amb què es compara el Girona (Barça, Espanyol i Madrid). Un 90% dels habitants de la província de ?Girona coneixen el club, un nivell molt similar també al dels tres grans clubs de Primera que apareixen a l'enquesta. Gairebé un 20% afirma que el coneix molt o que n'és soci.

En un altre apartat l'estudi revela que un 67% de les persones que coneixen el Girona en tenen una valoració positiva, només superada també pel Barça. Els blaugranes reben una nota de 8 segons els seguidors, mentre que el Girona es queda amb un 6,2, l'Espanyol amb un 4,9 i el Madrid un 3,7. "La valoració del Girona FC entre els aficionats del club és especialment positiva, sense gairebé valoracions negatives. Aquest fet mostra que els aficionats estan amb el club i no hi tenen sentiments ?contraris", especifiquen els autors.

Sobre el perfil del seguidor del club de Montilivi s'especifica que la majoritària forma part de la franja d'homes entre 14 i 44 anys.