Nacho Ordín encara té un any més de contracte amb el Sant Josep i per tant, tot i que la situació del club gironí és més que complicada en l'àmbit institucional i econòmic, jugarà el play-off de l'ACB amb l'Alacant en qualitat de cedit. "Ens va dir que volia jugar el play-off amb l'Alacant i, lògicament, després de com ha anat la temporada, no li hem posat cap impediment", explicava ahir Francesc Ferroni puntualitzant que, com que l'Alacant no s'havia volgut reservar cap opció de futur sobre Ordín els drets del base per a la temporada vinent seran del Sant Josep en cas que el club gironí segueixi competint. El base aragonès i l'ara lesionat Marc Fernández són els dos únics jugadors amb contracte amb el Sant Josep per a la temporada vinent .

Ordín, que s'estrenarà demà contra el Barça al Palau (20.45, Esport3), va agrair les facilitats que li ha donat el Sant Josep per jugar el play-off amb l'Alacant ahir en la seva presentació amb els alacantins. "Disputar uns play-off és una cosa que no es fa cada dia", va valorar Ordín que, tot i no esperar-se la notícia, "ja estava de vacances", afronta aquesta oportunitat amb "il·lusió" per intentar "ajudar un equip que ha fet una temporada increïble". El base aragonès, gran referent ofensiu del Sant Josep en les dues últimes temporades, s'afegeix al grup de Txus Vidorreta per intentar pal·liar una mica les baixes de Tyrone Ellis, Benjamin Dewar i Andy Rautins. La lesió de l'ex-Girona Tyrone Ellis va ser el detonant final de l'arribada d'Ordín a Alacant, on fa anys que tenien el base aragonès en el seus plans de futur en més o ?menys primer terme. Ordín va explicar que en el dos últims dies, quan ja s'ha estat entrenant amb els alacantins, ha estat "intentant assimilar la forma de jugar i els sistemes de Txus (Vidorreta) per tapar els forats" que deixen els jugadors lesionats.

En el dia del seu comiat de Girona, Zan Tabak ja va deixar ben clara la seva opinió que Ordín, als seus 34 anys, manté el suficient nivell per jugar a l'ACB. "Ha fet un gran esforç aquesta temporada i només cal veure com ha evolucionat en el seu treball defensiu". A LEB Or amb el Sant Josep, Ordín ha jugat 30 minuts de mitjana amb 12,7 punt i 2,7 assistències per partit.