figueres-ripollet

Figueres. Albert Reig, Alforcea, Ricard Ferrer, Murga, Cruz (Serra, 81'), Ferran Grau, Pedro del Campo (Argi, 59'), Feixas (Karam, 59'), Jairo (Teixi, 71'), Sile i Toti (Pol, 71'). ? ripollet. Reyes, Germán (Benito, 87'), Quique, Bravo, Carreras, Berni, Àlex Gil, Uri, Novo, Maillo (Roland, 63')i Genís (Chema, 49'). A gols: 1-0, m.25, Feixas (p.); 1-1, m.30, Quique; 2-1, m.45, Feixas; 3-1, m.57, Cruz; 3-2, m.73, Novo. A Àrbitre: Mur Romeo. Va amonestar a Ricard Ferrer, Adrià Serra i Karam, de la Unió, i Bravo, Carreras i Uri, del Ripollet. I incidències: Unes 500 persones a l'estadi de Vilatenim.

Ni la forta tempesta que va caure abans i durant el partit contra el Ripollet a Vilatenim va ser capaç de despistar a un Figueres que amb l'ascens a Tercera Divisió ja a la butxaca, i amb tota una volta sencera sense conèixer la derrota, va sumar ahir una nova victòria a la Primera Catalana.

Els de casa, esperonats per un públic fidel van sortir amb la directa posada, i amb l'objectiu de regalar una nova alegria a la seva afició. Sile, molt participatiu, va avisar amb un tir amb poc angle des de l'esquerra (10'), abans que ell solet forcés un penal de Carreras que Feixas va convertir en l'1-0 (25'). L'intercanvi d'anades i vingudes, sempre amb un equip unionista extremadament sòlid sense pilota, va tenir un parèntesi quan Quique, des de l'Albera, va etzibar un obús que Reig no va poder interceptar de cap manera (30'). El Ripollet va poder fer més mal amb un cop de cap una mica desviat de Novo (39'), però qui va marxar al descans un xic més sec va ser el Figueres, gràcies a un cop de cap de Feixas, que va empènyer a la xarxa una centrada de Sile des de la banda esquerra (45').

A la represa, els d'Arnau Sala van sentenciar quan Sile posava la pilota al cap de Cruz, que la va colpejar cap enrera per fer el 3-1 (57'). El Ripollet va anar nedant millor a mesura que se li acabava l'oxigen. Roland, de falta des de la frontal, va fer treballar Reig (65'), poc abans que una bona combinació dels visitants suposés el 3-2, en què Novo no va perdonar recollint una centrada de Gil des de l'esquerra (73'). La Unió Esportiva Figueres va tenir una estona d'incomoditat, que va coincidir amb el temps afegit. Al final, 3-2, i ara dos partits de tràmit per acabar la temporada.