La presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, ha assegurat aquest dimarts que la final de la Copa del Rei, que enfrontarà aquest divendres a Madrid l'Athletic de Bilbao i el FC Barcelona, "cal suspendre i celebrar-se a porta tancada en un altre lloc" davant de la possibilitat que, com ja va passar fa tres anys a la final que van jugar els mateixos equips a València, es produeixi una xiulada contra el Príncep o durant la reproducció de l'himne d'Espanya.

"Els ultratges a la bandera o a l'himne són delicte en el Codi Penal. No s'han de consentir i per tant, la meva opinió és que el partit s'ha de suspendre i celebrar-se a porta tancada en un altre lloc", ha manifestat en una entrevista a Onda Cero recollida per Europa Press.

En aquest sentit, Aguirre ha assegurat que tot i que aquesta decisió pot causar "molt d'enrenou", cal perquè aquest tipus de coses "no s'han de consentir".

"Aquest és el campionat d'Espanya. Aquesta Copa la lliurava el president de la República quan hi havia República, Franco quan estava Franco, i ara és la Copa de Sa Majestat el Rei, però és la Copa d'Espanya", ha defensat.