Resten encara dues jornades perquè la Lliga arribi al seu final, però alguns clubs de Segona A, sense res en joc, han començat a planificar les plantilles per a la temporada vinent. Una d'elles és la de l'Elx, que s'ha quedat sense opcions de disputar el play-off d'ascens i on milita l'exjugador del Girona Jordi Xumetra. Precisament el davanter de l'Estartit és un dels futbolistes que el club il·licità pot perdre durant aquest mercat d'estiu. El Getafe, club de la Primera Divisió, en podria ser el seu destí.

Representants de totes dues entitats van trobar-se durant aquesta setmana i diversos noms van posar-se sobre la taula. Un d'ells, el de Jordi Xumetra. L'actual director esportiu del Getafe, Toni Muñoz, va mostrar el seu inte?rès pel futbolista gironí al seu homòleg de l'Elx, Jesús de Huerta. El club madrileny, que aquesta temporada ha mantingut la categoria sense haver de patir fins a la darrera jornada, ha vist en Xumetra una bona alternativa per reforçar la seva banda dreta. El jugador, que ha marcat fins a 7 gols en el present curs, va renovar automàticament el seu contracte per una temporada més (acabava aquest proper 30 de juny) al disputar 25 partits amb la samarreta de l'Elx. Tanmateix, el propi Xumetra ha reconegut en diverses ocasions que no acaba de veure molt clar un tema que vol tractar personalment amb el seu representant i amb membres de la directiva il·licitana.

La possible arribada de Xumetra a Getafe es veuria com una operació a dues bandes on l'Elx també hi sortiria guanyant, ja que els verd-i-blancs estan interessats en incorporar alguns jugadors del filial madrileny. De moment encara no hi ha res en ferm ni cap acord establert, però Xumetra ja sap que la bona temporada que ha realitzat pot obrir-li les portes de la Primera Divisió.