El Girona va oficialitzar ahir al vespre el tercer fitxatge de la temporada, després de l'arribada d'Isaac Becerra (Madrid Castilla) i Chus Herrero (Cartagena). Es tracta d'un vell conegut: el migcampista Eloi Amagat, que les dues darreres campanyes ha defensat els colors del Llagostera. Eloi firmarà avui per un club gironí que, a més a més, també té tancada una altra operació, la incorporació de Marc Serramitja (Badalona) a qui cedirà al club d'Oriol Alsina.

Eloi Amagat ha estat sempre a l'agenda de Sergi Raset. És un jugador format a la casa que s'adapta plenament a la nova política del club de racionalització de la despesa i de gironintzació. Després d'un estira-i-arronsa amb el Llagostera, club que l'havia renovat fa unes setmanes, l'entesa es va acabar concretant. Només falta la signatura. Amagat ja va jugar al Girona de l'ascens a Segona A, i tornarà així a Montilivi amb la idea de quedar-s'hi i triomfar-hi d'una vegada per totes.

Eloi fitxa per aquesta temporada amb opció a una segona, segons la nota facilitada pel club. El futbolista va formar-se al Bons Aires i d'allà va passar al Vilobí. La temporada 2004/05 va fitxar pel Girona -va debutar en un partit de Copa contra el Vila-real on ell va fer el gol que classificava els de Montilivi a la pròrroga- i posteriorment va quedar-se a les portes de l'ascens amb Domènec Torrent a la banqueta. Ha jugat també al Palafrugell, al Gavà i al Llorca. Abans d'anar-se'n a Múrcia va viure la seva tercera temporada al Girona a les ordres de Raül Agné (2007-08), on va celebrar l'ascens a Segona A (no va tenir l'oportunitat de debutar-hi). Acabada l'aventura al Llorca va fitxar pel Llagostera, on ha sigut l'amo del mig del camp en un equip que va pujar de Tercera a Segona B i que la temporada passada es va quedar a un sol punt del "play off" en l'any del debut a la categoria de bronze.

L'arribada d'Eloi també comportarà que Marc Serramitja canviï el Badalona, equip amb el que aquest últim curs va disputar el play-off d'ascens a Segona A, per un contracte de dues temporades amb el Girona, que es firmarà la setmana que ve. El jugador es mostrava ahir força il·lusionat i alhora amb esperances que aquesta operació es tanqui favorablement. "Estic molt content perquè, si es concreta, serà un pas endavant en la meva carrera esportiva", expressava ahir el futbolista.