D

arryl Middleton es resisteix a deixar el bàsquet. Ni el desencís que ha representat per a ell l'últim any al Sant Josep, marcat pels impagaments, ni la posterior desaparició del primer equip de la LEB Or, el veterà pivot nord-americà ha deixat de sentir il·lusió pel bàsquet i ara mateix, amb 46 anys, es debat entre continuar un any més en actiu o llançar-se de cap als diversos projectes professionals que té relacionats amb el món de la cuina (la seva altre gran passió) i que, per exemple, ja han derivat amb l'obertura d'un restaurant a Platja d'Aro.

D'ofertes per seguir jugant no n'hi falten malgrat la seva edat. L'última, segons revelava ahir la web "tubasket.com", li hauria arribat de l'Alacant, que després de vendre's la plaça ACB al Canàries, competirà a la LEB Or amb l'objectiu de tornar ben aviat a l'elit. El Lucentum també hauria pensat en un altre exjugador del Girona per reforçar-se: el pivot Rolands Freimanis.

Middleton encara no ha pres la decisió sobre el seu futur però és clar que els seus números continuen siguent espectaculars i això no passa desapercebut per als clubs, que saben que amb ell fitxen una autèntica garantia. "Jo encara vull seguir jugant, sí. Si ho faig, penso que no dependrà de mi, perquè sé que hi ha jugadors i clubs que pensen que estic acabat a la meva edat i que no puc competir; però no és així, puc fer-ho i m'agrada entrenar dur cada dia, per la qual cosa qualsevol equip de la LEB Or que vulgui pujar només m'ha de provar un parell de setmanes i ho veurà", escrivia el jugador al seu blog de la web "solobasket.com" a finals del mes de maig passat. En el mateix reportatge, però, alertava que tenia un "pla B" per si no li sortia res a les pistes. És la cuina i ja anunciava el projecte que ha encetat recentment a Platja d'Aro: "el restaurant es diu New Orleans i allà tinc tot el menjar que m'agrada cuinar. És un tipus de cuina diferent, no hi ha restaurants a Espanya d'aquesta mena".

Darryl Middleton va arribar a Girona la temporada 1991-92 de la mà del Valvi. A Europa hi havia debutat jugant a Turquia i a Itàlia. A l'ACB també ha defensat els colors de Caja San Fernando, Barça, Joventut i València (al tram final de la temporada 2010/11). Middleton ha jugat 10 temporades a Girona entre ACB i el refundat Sant Josep a la LEB. També va estar cinc anys al Panathinaikos grec.