Rubi pot estar tranquil. I també Sergi Raset. I el Consell d'Administració, si s'escau. El que s'aventurava com una feinada de por a principi d'estiu és a punt d'enllestir-se. La confecció de la plantilla del Girona és a només un pas de tancar-se, doncs després de lligar les incorporacions de Felipe Sanchón i Javier Acuña ja només resta fitxar un defensa per tancar el vestidor amb pany i forrallat. És l'última peça que es busca al mercat, la d'un central "contrastat" i amb "experiència" a la categoria; quelcom que "costa de trobar" segons les paraules de Sergi Raset, però que cercaran fins al darrer dia per tal d'apuntalar una línia un xic coixa degut a la recent reaparició de Richy després de mig any lesionat i de l'encara absència de Dani Erenca, a qui la recuperació se li està allargant més del compte.

"Estem força tranquils perquè la plantilla està prou coberta, però tenim diverses opcions que hem d'acabar de concretar. Si es pot i surt un futbolista que compleix els paràmetres que cerquem, anirem a per ell. Volem un central contrastat a la categoria, però una cosa és el que un vol i una altra és el que un pot adquirir", reflexionava ahir Sergi Raset, qui va subratllar que "sempre" es mostra "optimista" i que, per tant, creu que l'arribada d'un defensa a Montilivi pot acabar de concretar-se en els propers dies. Sobre tot això Rubi també va dir la seva ahir en roda de premsa, a l'afirmar que "confiem bastant en els defenses centrals del filial, encara que és cert que necessiten temps per adaptar-se. Anem justos, però portar per portar, no ho pensem fer".

A banda de si es fitxa o no un central, el que té molt clar la secretaria tècnica és que la plantilla està tancada, si més no pel que fa a les altres demarcacions. "No ens plantegem incorporar a ningú més", afegia Raset, qui va descartar el davanter del Lleida Jesús Imaz. L'atacant, a l'òrbita del Girona durant moltes setmanes, no va aconseguir deslligar-se del Lleida, que ha forçat molt la màquina per retenir un dels futbolistes amb més projecció de la seva plantilla. A banda d'això, el jove davanter va lesionar-se aquest passat dijous en un partit de pretemporada, pel que encara es complicaven més les opcions d'aterrar a Montilivi.