El pilot gironí de Moto 3 de l'equip Blu:Sens Avintia, Maverick Viñales, va expressar ahir que el circuit d'aquest pròxim cap de setmana de Brno, a la República Txeca, no s'adapta al seu "estil de conducció", però no li desagrada, ja que és "una pista maca".

"El circuit de Brno no s'adapta especialment al meu estil de conducció, però no em desagrada. És una pista maca, amb desnivells pronunciats i una zona en baixada molt tècnica", va explicar el pilot de Roses, que ocupa la segona posició del Mundial de Moto 3 amb 155 punts, 29 punts per darrere del líder, Sandro Cortese.

Viñales va comentar que "la meta arriba després d'una forta pujada" en la qual cal "un bon ?motor" i necessitaran "estar atents" a aquesta circumstància. "Segur que serà una carrera complicada, però estic convençut que tornarem a ?estar en la lluita pel podi", va dir, ?desprenent un gran optimisme.

En el passat Gran Premi d'Indianapolis va patir una caiguda en l'última volta. "El resultat d'Indianapolis, per descomptat, no va ser gens bo, però hem de seguir treballant com fins ara, pensant en positiu. Encara queda campionat i hem de donar-ho tot", va concloure.

Ricard Jové, per la seva banda, team manager de l'equip, explicava que "Maverick va fer una gran carrera a Indianapolis fins a l'últim revolt, però no és moment per lamentar-se. Queden 175 punts en joc i hem d'alçar el nostre nivell competitiu".