EL Girona FC ha fet un dels seus millors partits en molt temps, en abocar a Montilivi un futbol d'alta graduació contra Las Palmas, que s'ha vist aclaparat des de l'inici i ha caigut sense pal·liatius per 5-0.

Hi ha hagut poc color en el partit com ho demostra el 5-0 final, que no és cap altra cosa que el resultat del que s'ha vist en els noranta minuts de partits. L'única nota negativa per als locals ha estat la lesió de Joseba Garmendia, que estarà un mes de baixa per una distensió de lligaments al genoll dret.

Els primers quaranta-cinc minuts han estat d'absolut domini dels locals, que en el 9 ja han estavellat una pilota en el travesser després d'un remat de cap de Garmendia. Ha estat l'anunci del primer gol aconseguit per Marcos Tebar en el minut 19 i del segon, signat per Felipe Sanchón en el 31. Amb una acció de Junalu en el 45 que ha sortit fora per poc s'ha acabat el primer temps, però no el vendaval dels gironins.

A la segona part, i malgrat els dos canvis introduïts per Lobera després del descans, La UD Las Palmas ha seguit sense aparèixer gràcies en gran part pel magnífic partit dels locals, que han tornat a trobar porteria en el 9 de la represa amb gol de Jofre Mateu (3-0).

Aquest tercer gol sentenciava el partit però els locals encara volien més i van aconseguir la 'maneta' amb altres dos gols més: de David García en pròpia porteria i de Ion Velez, després d'una espectacular jugada per la línia de fons de Jofre Mateu.

El Girona certificava d'aquesta manera la seva segona victòria a casa i arriba als deu punts sumats dels quinze disputats la qual cosa el manté en la part alta de la classificació.

De la seva banda, el tècnic de la UD Las Palmas, Sergio Lobera, ha parlat d'humiliació i que part dels èxits de l'equip rival havien estat per demèrits propis. L'equip canari es manté en la part baixa de la classificació.

- Fitxa del partit:

5. Girona FC: Mallo, Luso, Chus Herrero, Migue, David Garcia, Tebar, Garmendia (Pere Pons, min.29), Jandro (Ariday, min.79), Juanlu, Jofre i Felipe Sanchón (Ion Velez, min.66).

0. UD Las Palmas: Barbosa, Aythami, García, Murillo, Corrales, Javi Castellano, Vicente Gómez, González (Chrisantus, min.46), Vitolo, Momo (Suarez, min.56; Javi Guerrero, min.76) i Thievy.

Gols: 1-0, min.18: Marcos Tébar. 2-0, min.31: Felipe Sanchón. 3-0, min.54: Jofre. 4-0, min.66: David Garcia (p.p). 5-0, min.85: Ion Vélez.

Àrbitre: Santiago Jaime Latre, comitè aragonès. Ha mostrat targeta groga als visitants Vitolo (minut.68) i Vicente Gomez (min.88).

Incidències: 3.286 espectadors a Montilivi per presenciar la cinquena jornada de la segona divisió.