Ferran Corominas i els seus 18 gols, la màgia de Jandro i l'efecte Salamero van salvar el Girona la temporada passada d'un descens que semblava anunciat a finals de la primera volta. El davanter banyolí va retrobar-se amb la seva millor versió a la seva terra i va signar una campanya brillant que li va servir per a rebre bones ofertes. El Girona el va intentar retenir però el poder econòmic de l'Elx va fer que s'acabés decantant per marxar. "Suposo que hi haurà divisió d'opinions", deia el banyolí aquesta setmana tot parlant de la possible rebuda que tindria entre el públic. En aquest sentit, Coro ja ha manifestat també que no celebrarà un gol si és que marca per "respecte" a la seva antiga afició.

Ni Coro, ni Powell, ni Palanca, ni Fidel ni cap dels molts perills de l'Elx no ho tindran fàcil per marcar a Montilivi demà. I és que el Girona només hi ha encaixat 4 gols en 7 partits. La rereguarda gironina és conscient de la "dificultat" del rival i al mateix temps de "l'atractiu" que suposa enfrontar-se a jugadors de tant "nivell" amb la possibilitat de situar-se líders. Migue, Chus Hererro i Richy estan tranquils en aquest aspecte i aposten per "seguir treballant com fins ara". Ara bé, tots es rendeixen a la sevea qualitat. "Coro és un jugador capaç de treure la màgia en qualsevol moment", diu Richy. Migue va més enllà i qualifica el banyolí -autor de 4 gols fins ara- com un d'aquells jugadors que a la mínima badada "te la clava". Un altre dels candidats a vigilar-lo d'aprop serà Chus Herrero. L'aragonès explica que Coro "es mou molt bé entre línies i genera bones desmarcades".

Un gol i cap victòria

Corominas sap com fer gols a l'estadi gironí. Sense anar més lluny l'any passat en va fer 18 i també amb l'Espanyol B en va marcar un. Ara bé, ni amb el filial blanc-i-blau ni tampoc amb el Vilobí, el banyolí va puntuar davant el Girona. En competició oficial Coro ha jugat dos cops a Montilivi contra el Girona. La primera vegada va ser la temporada 2000-01 amb el Vilobí quan tot just tenia 18 anys i la victòria va ser per al Girona per 2-0 amb el banyolí disputant els 90 minuts. L'altra visita de Coro a l'estadi va ser ja amb l'Espanyol B la campanya 2003-04. El banyolí va fer el 0-1 però el Girona va capgirar el marcador i es va acabar imposant per 4-2 amb gols de Javi García, Nan Ribera, Sergio Porras i Vinuesa.