Tretze dies després de ser intervingut per segona vegada d'un tumor a la glàndula paròtide, el tècnic del Barcelona, 'Tito' Vilanova, ha dirigit aquesta tarda l'entrenament vespertí dels jugadors que no s'han entrenat al matí.

A la sessió matinal, Vilanova havia saludat els futbolistes que s'havien exercitat abans de concentrar-se amb la selecció de Catalunya per jugar aquesta tarda contra Nigèria, però no havia dirigit el seu entrenament sinó que va deixar que el seu segon, Jordi Roura, ho fes per ell.

No obstant això, el propi Vilanova ha estat l'encarregat de dirigir la sessió vespertina, en la qual hi han participat Cesc Fàbregas i Alex Song, ja recuperats de les seves respectives lesions, però no ho ha fet així Lionel Messi i Adriano Correia, que no hi han arribat a temps per retards amb els enllaços dels seus vols.

El tècnic català ha mantingut una breu xerrada amb els seus jugadors després de saludar el grup -especialment emotiva ha estat l'abraçada que s'ha fet amb l'Eric Abidal, que ha passat un tràngol similar al seu- i a continuació ha dirigit el que per a molts membres de la plantilla ha estat el primer entrenament de l'any.

Demà, l'equip tornarà a la feina amb una doble sessió, per preparar el derbi de la lliga de diumenge que ve contra l'Espanyol al Camp Nou.